Bilforsikring

I samarbejde med Alka forsikring tilbyder vi en af de bedste bilforsikringer på markedet. 

Ejer du en bil i Danmark, så er det lovpligtigt at have en bilforsikring med ansvarsdækning. Den dækker, hvis du i et uheld forårsager skade på andre mennesker eller ting. Det er dog frivilligt om du ønsker at dække bilen yderligere med en kaskodækning. En kaskodækning dækker skader på din bil ved ulykker. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du forsikringer din nye bil med både ansvar og kasko. Hvis du optager et billån hos AL Finans, er det et krav, at bilen kaskoforsikres. 

Hvorfor vælge Alka bilforsikring? 

Alka bilforsikring er en af de bedste på markedet. I 2018 blev de kåret som “bedst i test” af forbrugermagasinet Tænk. Alka er et forsikringsselskab med mere end 100 års erfaring. Hos AL Finans mener vi, at det gør dem til et troværdigt forsikringsselskab, som vi uden tøven vil anbefale vores kunder. Er du kunde hos os, har vi gjort det endnu mere fordelagtigt for dig at vælge Alka bilforsikring. Køber du din bilforsikring på www.alka.dk, får du ikke kun en god forsikring, men også et gavekort på minimum 1000 kr. til enten Zalando, Magasin, Wupti.com m.fl. 

Hvordan får jeg en bilforsikring på min nye bil? 

Har du lånt penge til en bil hos AL Finans, eller overvejer du at gøre det, har vi gjort det nemt for dig at tilvælge Alka forsikring. Du besøger blot www.alka.dk, hvor du som kunde hos AL Finans nemt og enkelt kan køb din forsikring online. Har du spørgsmål til din nye forsikring, så er Alka klar til at hjælpe dig. 

Hvad koster en bilforsikring hos Alka? 

Prisen på din bilforsikring afhænger af bilen. Både dens størrelse, motor, alder, brændstof og antal kørte kilometer. På www.alka.dk kan du nemt og enkelt beregne forsikringsprisen på den bil, du har finansieret hos AL Finans. Du skal blot indtaste bilens nummerplade, årlige kørsel og hvem der er bilens primære bruger. 

Valg af forsikring til din bil

Hos AL Finans anbefaler vi Alka bilforsikring til din nye bil, men valget er dit. Du kan vælge frit på markedet, hvilken forsikring du vil tegne til din bil. Køber du bilen via en forhandler, så vil forhandleren ofte også have nogle anbefalinger til bilforsikringer.