Grønt AL Billån

Kør ind i klimakampen med AL Finans

Beregn pris

Billigt billån til plugin hybrid- og elbiler

Ønsker du finansiering af en plugin hybrid- eller elbil, tilbyder AL Finans et lån, der er både billigt og fuldt gennemsigtigt. Hos AL Finans vil vi gerne gøre det attraktivt at tage et billån for alle, der ønsker at købe en plugin hybrid eller elbil. Vi kalder det et Grønt AL Billån. Lånet er udviklet i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, som anbefaler el- og plugin hybrid biler, som de bedste klimavalg til dig, der gerne vil køre lidt grønnere. Du kan bruge vores grønne låneberegner og se prisen på dit lån hurtigt og nemt. Beregn billån og ansøg her.

Lån til plugin hybrid og elbil

Salget af de mere klimavenlige biler, herunder plugin hybrid og elbiler, forventes at stige de kommende år. Bilfabrikanterne lancerer nye klimavenlige modeller og politisk styrkes klimavenlige tiltag og adfærd. Denne udvikling understøtter AL Finans med et grønt billån, hvor dem der køber en plugin hybrid- eller elbil, kan finansiere den til yderst attraktive vilkår. Det er ligemeget om bilen købes fra ny eller brugt - og det er ligemeget om bilen er til privat eller erhvervsbrug.

Lånet tilbydes til plugin hybrid- og elbiler, da disse to biltyper udleder mindst CO2 ifølge Danmarks Naturfredningsforening.

Vi tilbyder lån til plugin hybrid- og elbiler til en rente på kun 1,25% og med en udbetaling fra 10%.

Eksempel på beregning

Bilens pris: 300.000 kr. Udbetaling: 30.000 kr. Kreditbeløb 270.000 kr. Månedlig ydelse 3.067 kr.

Løbetid er 96 mdr. Debitorrenten er variabel og udgør 1,26%. ÅOP før skat 2,20%. De samlede kreditomkostninger udgør kr. 24.388. Det samlede beløb, der skal betales af forbrugeren andrager kr. 294.388. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. AL Finans samarbejder med Arbejdernes Landsbank. Finansieringen forudsætter endelig kreditgodkendelse og er betinget af, at bilen kaskoforsikres.

 

Fordele ved grønt billån

  • 1,25% i variabel rente

  • 10% i udbetaling

  • I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening

  • Rådgivning af specialister hos AL Finans

  • Understøtter salget af klimavenlige biler

Beregn din pris her

Søger du finansiering af en plugin hybrid- eller elbil, kan du bruge vores grønne prisberegner og via 3 enkle steps få prisen på dit billån. 

Så nemt er det

  • Angiv hvilken bil, der skal finansieres

  • Giv samtykke til eSKAT, så vi kan se din årsopgørelse

  • Tilføj information om dig og sælger af bilen

  • Herefter vurderer vi din låneansøgning

  • Vi kreditvurderer dig og vurderer bilen, du ønsker finansieret

Vi samarbejder med Danmarks Naturfredningsforening

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største natur- og miljøorganisation, og blev etableret for mere end 100 år siden. Foreningen arbejder for en rigere natur, et rent miljø og en bæredygtig fremtid, og arbejder derfor også aktivt for at gøre bilismen grønnere og mere klimavenlig.

AL Finans og Danmarks Naturfredningsforening er indgået i et partnerskab, forbi vi sammen kan gøre en forskel for miljøet og klimaet. Med samarbejdet tilbydes et produkt, som er tilpasset kundernes behov og understøtter de mest klimavenlige biler.

Danmarks Naturfredningsforening anbefaler plugin hybrid- og elbiler for miljøet og klimaet: En ren elbil er ubetinget det bedste klimavalg. Hvis du vælger en plugin hybrid, er det afgørende for klimaregnskabet, at du først og fremmest kører på el.

AL Finans støtter Danmarks Naturfredningsforening økonomisk.

Læs mere om anbefalingen og få inspiration til at vælge den rigtige bil for dig og klimaet.

 

Danmarks Naturfredningsforening

 

Maria Reumert Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening, roser initiativet om at gøre det mere attraktivt at vælge den klimavenligste bil for dig:
"Vi glæder os over, at finansverdenen og Danmarks Naturfredningsforening vil det samme. Ved at målrette lånet de biltyper, der har det mindste klimaaftryk, sender AL Finans og Arbejdernes Landsbank et vigtigt signal til alle, som vi kun kan bakke varmt op omkring. Det er til gavn for naturen, miljøet og klimaet – og for forbrugeren".

Kontakt
Luk

Information

AL Finans A/S

Sluseholmen 2
2450 København SV
Google Maps

Hovednummer

+45 43 43 49 00 


Felter med * skal udfyles