Dækaftale hos AL Finans 

Vi tilbyder en dækaftale som tilkøbsprodukt til alle vores leasingbiler.

Har du leaset din bil som operationel leasing, så har du højst sandsynlig allerede en dækaftale med i din leasingaftale. Er du i tvivl om, hvorvidt du har en dækaftale som en del af din leasingaftale, er du altid velkommen til kontakte os på telefon 43244918

Hvor skal jeg skifte dæk? 

Hos AL Finans tilbyder vi dækservice i samarbejde med to landsdækkende leverandører - Euromaster og Super Dæk Service. Det fremgår af din dækaftale med AL Finans, hvilken leverandør du kan benytte. Besøg leverandørens hjemmeside, og find det dækcenter som er tættest på dig og book tid online. 

Hvad indebærer AL Finans dækservice? 

Med AL Finans dækserviceaftale er du dækket ind, så snart dine dæk når en slidgrænse på 1,6 mm til 2 mm. Vi sørger for omkostningerne, når dine dæk skal skiftes. Som en del af AL Finans’ dækaftale, er det også muligt at tilvælge vinterdæk-service. Vælger du at tilføje vinterdæk-service til din aftale, betyder det, at du kan skifte dæk mellem sæsoner (vinter/sommer). Derudover sørger vi for, at du kan få opbevaret de dæk som ikke er i brug. 

Hvad indebærer AL Finans dækservice ikke? 

Der kan være forskellige grunde til, at du har brug for at få skiftet dæk på bilen. En dækserviceaftale dækker desværre ikke alle grunde til slid på dine dæk. Det er derfor nødvendigt for dig at være opmærksom på, at AL Finans dækaftale ikke dækker følgende: 

  • Punktering og udgifter i forbindelse med punktering. 
  • Skader på dæk og fælge. 
  • Afbalancering ved omskiftning af sæsonhjul. 
  • Skævslidning på grund af forkert dæktryk. 

Har du spørgsmål til din dækaftale, er du altid velkommen til at kontakte AL Finans på telefon 43244918 eller sende en mail til teknisk konsulent Henry Stripp på hs@al-finans.dk.