Vejhjælp - vi hjælper dig, hvis uheldet er ude

Vi kan alle få brug for vejhjælp, hvis uheldet er ude og bilen går i stå, eller den ikke kan køre af den ene eller anden årsag. Har du leaset din bil hos AL Finans, så sørger vi for at hjælpe dig i den uheldige situation. For at give dig den bedst mulige service, har vi indgået en aftale med SOS Dansk Autohjælp, som rykker ud, hvis skaden er sket. Vil du vide mere om AL Finans Vejhjælp, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43244918 eller mail til teknisk konsulent Henry Stripp, hs@al-finans.dk.

Vejhjælpsaftalen dækker hvis:

  • Bilen skal bugseres - transporteres til nærmeste eller eget værksted.
  • Bilen ikke vil starte.
  • Bilen er punkteret.
  • Bilen har fået forkert brændstof.
  • Bilen er kørt tør.
  • Bilnøglerne er blevet låst inde i bilen.
  • Bilen har været udsat for hærværk/tyveri.
  • Du har brug for en erstatningsbil – den får du i tre dage til en fordelagtig pris.
  • Bilen bryder sammen og du har brug for transport af fører og passagerer til fælles bestemmelsessted i Danmark. 

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for vejhjælp, skal du straks kontakte SOS Dansk Autohjælp, som kommer ud for at hjælpe dig. Ring til SOS Dansk Autohjælp på telefon: 72171409 - husk at oplyse bilens registreringsnummer. 

Hvad er vejhjælp? 

Vejhjælp, også kaldet autohjælp, er en service som hjælper dig i situationer, hvor din bil er gået i stå, ikke kan starte eller har været udsat for hærværk/tyveri. Er du gået i stå fx midt på motorvejen, så sørger vejhjælp for at få dig og dit køretøj transporteret til nærmeste værksted eller anden adresse. En vejhjælpsaftale giver stor tryghed, når du færdes på vejene. 

Hvad koster vejhjælp som leasingkunde hos AL Finans

Har du leaset din bil hos os, tilbyder vi vejhjælp gennem SOS Dansk Vejhjælp. Her er der en månedlig abonnementspris på 75 kr. Er du i tvivl om vejhjælp er inkluderet i din leasingaftale, eller ønsker du at tilkøbe det til din nuværende - så kontakt AL Finans på telefon 43244918

Hvornår er jeg dækket af SOS Dansk Vejhjælp 

Kører du bil i Danmark, er du som udgangspunkt altid dækket af vejhjælpsaftalen. Kører du tilgengæld bilen i udlandet og får brug for vejhjælp, skal du i stedet kontakte SOS International Autohjælp. Du kan læse mere om hjælp til din leasingbil i udlandet her.