Som bilforhandler kan du tilbyde billån gennem os

Vi er altid interesseret i at skabe nye værdiskabende samarbejder. 

Bliv samarbejdspartner

Hos AL finans samarbejder vi med bilforhandlere i hele Danmark. Det gør vi, fordi vi kan tilbyde attraktive finansieringsløsninger til potentielle kunder. Vi har et godt samarbejde med vores forhandlerne som har stor tillid til os. 

Fordele ved at samarbejde med os 

For dig som bilforhandler er der flere fordele ved at samarbejde med os. Du får ikke bare mulighed for at tilbyde dine kunder en god finansieringsaftale med professionel og personlig betjening. Vi tilbyder også ekstra gode fordele for dig som forhandler. Som samarbejdspartner med AL Finans får du eksklusivt adgang til vores kundeklub - kaldet AL Klubben. Som medlem af vores kundeklub, optjener du point hver gang du laver et billån til os. De optjente point kan du bruge til at købe mange flotte ting. Der er et stort udvalg af bl.a. dansk design, gavekort og meget mere. 

Når du arbejder sammen med AL Finans, får du tilknyttet en fast autokonsulent, som kender dit geografiske område og har mange års erfaring i bilbranchen. Din autokonsulent er specialuddannede til at hjælpe dig med at øge dit salg af finansieringsaftaler. 

Som vores samarbejdspartner holder vi dig altid opdateret. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her sender vi nyheder og information om opdateringer i vores systemer. Vi arbejder hele tiden på at skabe den bedst mulige relation til vores forhandlere. Vi ønsker derfor at være informative og give forhandlerne gode vilkår for at etablere billån hos os. 

Hvad kræver det af mig som forhandler at være AL Finans samarbejdspartner?

For at kunne blive samarbejdspartner med AL Finans kræver det, at du forhandler nye eller brugte biler. Vi foretager en kreditvurdering af din virksomhed. Det gør vi, fordi vi gerne vil være sikre på, at vi tilbyder leasingaftaler og billån til kunder hos en forhandler, de kan være tryg ved. Vi har mulighed for at give dig som forhandler forskelligt markedsføringsmateriale, som vi håber at du anvender i forretningen - alt efter dine behov. Så kan vi sammen hjælpes ad med at få jeres kunder til at vælge finansiering gennem jer og os.

Er du bilforhandler og interesseret I at høre, hvordan du kan tilbyde vores billån til din kunder? Så kontakt venligst Salgschef Søren Kjær Hansen på telefon 61224527