Finansier din nye plugin hybridbil nemt og enkelt

Vil du gerne eje en plugin hybridbil? Vi tilbyder et attraktivt lån til plugin hybrid- og elbil

Derfor skal du vælge AL Finans

Hurtig svartid

Personlig rådgivning

Eksperter i billån

Så nemt er det at låne til en plugin hybridbil hos os

Beregn dit ønskede lån, send os en ansøgning og vi vender tilbage hurtigst muligt.

01
Beregn prisen på dit lån
Anvend vores låneberegner og se prisen på dit nye billån.
02
Ansøg om lån
Anvend vores låneberegner og send din låneansøgning.
03
Få svar på din ansøgning
Når din ansøgning er godkendt, kan du aftale købet med forhandleren.
04
Lånet udbetales
Når lånedokumenterne er underskrevet og bilen registreret til køber - sendes pengene til sælger.

Det siger vores kunder om os

Finansier din plugin hybrid hos os

Ønsker du at være mere miljøbevidst, men er ikke klar til at give afkald på din gamle brændstofbil, så er en plugin hybridbil måske noget for dig? Her får du en bil, som kører på både el og brændstof, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig om, hvor langt du kan køre, før batteriet skal oplades. En plugin hybridbil kan ses som en overgangsbil mod en 100% batteridreven elbil. En plugin hybrid er dog kun et lille skridt mod en mere klimavenlig bil. Her er en elbil et mere klimavenligt valg, når der skal vælges bil. 

Med vores låneberegner til plugin hybridbil, kan du se, hvad et lån til din favorit plugin hybridbil vil komme til at koste finansieret hos AL Finans. Send din ansøgning til os i dag, og så kigger vi på dine muligheder for finansieringen af din nye plugin hybridbil. 

Hvad er en plugin hybridbil? 

En plugin hybridbil kører både på el og brændstof. Den kan oplades, ligesom en elbil, fra en ladestation. En plugin hybridbil kører kun på el en gang imellem. Den kører ca. mellem 15 og 60 km på el - på et fuldt opladet batteri. Resten af tiden kører bilen på brændstof. 

Hvorfor vælge en plugin hybridbil? 

En plugin hybridbil er for dig, der ikke er klar til at vælge en 100% elbil, men stadig gerne vil være miljøbevidst. En plugin hybridbil er især nyttig til dig, som kører kortere ture eller hvis du kun ønsker at køre på el en gang imellem. 

Hvilken plugin hybridbil skal jeg vælge? 

Der er efterhånden mange bilproducenter, som tilbyder plugin hybridbiler - og til rimelige priser. Du kan derfor vælge en plugin hybridbil fra de fleste bilproducenter. Besøg din nærmeste bilforhandler for at få mere information omkring specifikationer og priser på plugin hybridbiler. 

Så nemt er det at vælge et billån hos AL Finans

Ønsker du finansiering af din plugin hybridbil, så tilbyder AL Finans et attraktivt billån. Vil du vide mere om vores billån og hvilke fordele der er ved det, så læs her.

Relaterede artikler

Ofte stillede spørgsmål