Samarbejdspartner

Her kan du se nogle af dem, vi samarbejder med for at gøre oplevelsen for vores fælles kunder så god som mulig.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er kåret til danskernes foretrukne bank flere år i træk. De tilbyder låneprodukter til både private og erhverv. AL Finans er datterselskab af Arbejdernes Landsbank, og vi samarbejder om både billån til private kunder samt lån, leasing og factoring til virksomheder.

AXA forsikring

AXA forsikring er et forsikringsselskab, der tilbyder forsikringer til private, virksomheder og industri. Vi samarbejder med AXA forsikring om tilvalgsproduktet ØkonomiSikring. Vi tilbyder ØkonomiSikring til vores billånskunder gennem AXA forsikring. 

Vestjysk Bank

Vi er en del af samme koncern som Vestjysk Bank. Vi samarbejder om billån, leasing og factoring.

SIXT Danmark

AL Finans ejer 50% af SIXT Danmark. SIXT Danmark har siden 2004 været eksklusiv franchisetager af SIXT og er i top 3 i Danmark ift. biludlejning. Samarbejdet med SIXT Danmark betyder, at vi kan tilbyde endnu bedre billøsninger til både erhvervs- og privatkunder. Dette er fx biludlejning i form af længerevarende leasingaftaler og kortere biludlejning. Læs mere om SIXT Danmark her: www.sixt.dk.
I samarbejde med SIXT har vi også biler på B2B bilauktionen autoproff.dk.  

Bilforhandlere i Danmark

Bilforhandlere i hele Danmark kan tilbyde finansiering gennem AL Finans til alle deres kunder. Vi gør os umage for at have et godt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden til at kunne tilbyde de bedste lånemuligheder for bilkøberne.