Få mere likviditet med factoring

Likviditet kan frigives gennem factoring ved enten fakturabelåning eller afkøb af faktura.

Beregn likviditet

KR

Estimeret likviditet

0KR

Derfor skal du vælge AL Finans

Bliv uafhængig af dine kunders krav om lange betalingsfrister

Frigør likviditet til din virksomhed

Værd at vide

Virksomheder der har en omsætning på 10 mio. kr. eller mere, kan ofte have fordel ved at anvende factoring. Vi taler naturligvis gerne med virksomheder med lavere omsætning, om der er forhold i virksomheden, der betyder, at factoring alligevel kan give en fordel.

Det siger vores kunder om os

Fakturabelåning

Belån dine fakturaer. Fakturabelåning er til virksomheder med en omsætning over 10 mio. kr.

Afkøb af fakturaer

Sælg dine fakturaer til os. Afkøb er til virksomheder med en omsætning over 200 mio. kr.

Kreditforsikring

Med en kreditforsikring er du forsikret for tab, hvis en af dine kunder ikke evner at betale en faktura.

Det siger vores factoringkunder om os

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Få bedre likviditet med factoring

Factoring kan hjælpe virksomheder med at få bedre likviditet. Factoring giver nemlig virksomheden mulighed for at fokusere på andre aktiviteter. Dvs. at virksomheden i stedet kan koncentrere sig om at skabe vækst gennem deres kerneforretning. Likviditet kan frigives gennem factoring ved enten fakturabelåning eller fakturakøb.

Hvad er forskellen mellem fakturabelåning og afkøb af fakturaer?

Vi tilbyder to forskellige løsninger inden for factoring. Fakturabelåning og afkøb af fakturaer. Selvom der er en del fællestræk og fordele ved de to løsninger, er der også nogle væsentlige forskelle. I det følgende kan du se, hvad du skal være opmærksom på med henholdsvis fakturabelåning og afkøb af fakturaer.

Fakturabelåning (traditionel factoring)

Fakturabelåning benyttes typisk som supplement til en kassekredit. Vi stiller en kreditramme til rådighed som du løbende trækker på ved at indsende fakturaer. Vi udbetaler typisk 80 % af fakturabeløbet inkl. moms. Vi står for den løbende debitoropfølgning og udsender rykkere ved manglende betaling. Når betaling er modtaget registrerer og bogfører vi denne. Alt sker helt elektronisk. Vi tilbyder fakturabelåning til virksomheder med en omsætning over 10 mio. kr.

Afkøb af fakturaer

Ved afkøb af fakturaer udbetaler vi op til 100 % af fakturabeløbet inkl. moms. Samtidig overtager vi den væsentligste kreditrisiko på dine debitorer. Således kan de afkøbte debitorer udtages af jeres balance med en off-balance effekt. Det optimerer virksomhedens nøgletal på soliditet og Working Capital. Afkøb af fakturaer tilbydes virksomheder med en vejledende omsætning på over 200 mio. kr.

Kan vi hjælpe dig med en factoringløsning? Kontakt os.

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.

Ofte stillede spørgsmål