Vi hjælper dig med at finansiere din campingvogn

Udlev din drøm om campingferie med et campingvognlån.

Derfor skal du vælge AL Finans

Hurtig svartid

Personlig rådgivning

Eksperter i billån

Så nemt er det at låne til en campingvogn

Beregn dit ønskede lån, send os en ansøgning og vi vender tilbage hurtigst muligt. Hos AL Finans kan du kun låne til en campingvogn købt hos en forhandler.

01
Beregn prisen på dit lån
Anvend vores låneberegner og se prisen på dit nye campingvognlån.
02
Ansøg om lån
Anvend vores låneberegner og send din låneansøgning.
03
Få svar på din ansøgning
Når din ansøgning er godkendt, kan du aftale købet med forhandleren.
04
Lånet udbetales
Når lånedokumenterne er underskrevet og vognen registreret til dig - sendes pengene til forhandler.

Det siger vores kunder om os

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Campingvognlån hos AL Finans

Hos AL Finans ved vi, hvor meget frihed betyder for vores kunder. Både i hverdagen og på ferien. Vi tilbyder derfor også lån til campingvogn. Hvis du ønsker at kunne holde ferie med en ultimativ følelse af frihed, er en campingvogn måske noget for dig. At låne penge til en campingvogn hos AL Finans er lige så enkelt og gennemskueligt som at låne til en bil hos os. Prøv vores låneberegner her på siden, og se hvor meget du kan låne til en campingvogn. 

Hvilken slags campingvogn kan jeg låne til? 

Vi ønsker ikke at sætte grænser for din drøm om ferie i det fri. Vi vil derfor med glæde hjælpe dig med at finansiere både store og små campingvogne og såvel nye som brugte. Du skal blot finde pris, årgang og model på den vogn, du ønsker at låne til. Det er et krav, at campingvognen skal købes hos en forhandler. Når du har fundet din nye campingvogn, sender du os en låneansøgning via beregneren her på siden.  

Hvad koster et lån til campingvogn? 

Ønsker du at låne til en campingvogn hos os, tilbyder vi næsten samme vilkår for lånet, som hvis du låner til en bil. Den eneste forskel er, at en campingvogn må være helt op til 20 år, før lånet skal være tilbagebetalt. Løbetiden på lånet er stadig max 8 år. Hvis du køber en campingvogn, der er fx 12 år gammel, så kan du afvikle lånet over 8 år. Prøv beregneren, og se hvor meget du skal forvente at betale om måneden for det specifikke lån. Alle beløb vises inkl. renter og gebyrer. 

Hvem kan søge om et lån til campingvogn hos AL Finans? 

Hos AL finans kan du altid søge om et campingvognlån. Det eneste vi kræver af dig, er et gyldigt kørekort til bil, at du er bosiddende i Danmark samt har plads i økonomien og ikke er registreret i RKI. Har du spørgsmål til, hvorvidt du kan låne penge til en campingvogn hos os, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Ofte stillede spørgsmål

Relaterede artikler