Det skal du vide, før du søger om et lån hos os  

Det er en god idé at læse disse punkter, inden du sender din ansøgning afsted til os.

Import af biler

Hos AL Finans kan vi desværre ikke hjælpe med finansiering af biler, som du selv vil importere fra udlandet. Hvis den udenlandske bil er købt via en dansk forhandler,  kan vi godt tilbyde et billån. 

Meddebitor

En meddebitor er en person, der kan stå på lånet sammen med dig. En meddebitor kan være en partner eller ægtefælle - men ikke en forælder eller ven. Det er ikke et krav, at I skal bo på samme adresse. 

Kopi af slutseddel og kørekort

Du skal sende os en kopi af slutseddel og kørekort, før vi kan lave dokumenter til dig/jer. Alle parter skal have underskrevet slutsedlen og vi skal have en kopi af dit fysiske kørekort. Du kan altså ikke anvende det digitale kørekort som dokumentation. 

Privat bilhandel

Vil du købe en brugt bil af en privatperson, kan vi sagtens hjælpe dig med finansieringen. Det er dog et krav, at sælger skal have ejet bilen i minimum 3 måneder, før den kan sælges videre til dig. Læs mere om private bilhandler her.

Finansiering af motorcykel

Vi finansierer både nye og brugte motorcykler. Det er dog et krav, at du er fyldt 35 år, før vi kan tilbyde et lån. 

Motorcykel og campingvogn skal købes af en forhandler

Ønsker du at låne til en motorcykel eller campingvogn hos os, så skal den være købt via en forhandler. Vi kan altså ikke hjælpe med at finansiere motorcykler eller campingvogne købt i en privat handel. 

Relaterede artikler