Hvad koster et billån?

Prisen på dit billån afhænger af den finansierede bil - om den er brugt, ny, benzin eller el.

Hvad koster et billån hos AL Finans? 

Prisen på dit billån afhænger af, hvilken bil du ønsker at låne penge til. Generelt er et billån hos AL Finans billigere end et billån i de fleste banker. Selve billånet indfries gennem en månedlig ydelse (som igen er afhængig af den specifikke låneaftale). Hos AL Finans kan du altid vælge at indfri dit billån eller nedbringe det undervejs med en ekstra indbetaling. Vælger du at sælge bilen før tid, kan du uden problemer indfri billånet med penge fra salget. 

Kan jeg låne penge til min drømmebil? 

Om du kan låne penge til din drømmebil, afhænger af din økonomiske situation. Derfor foretager vi altid en kreditvurdering af dig som køber og sammenholder med prisen på din drømmebil, hvilket mærke og model den er - og hvis bilen er brugt - antal kørte kilometer og årgang.

Vi laver altid en vurdering af din præcise situation, og på baggrund af den, finder vi det billån, som passer til dig. 

Hvad koster et billån til en el- eller plugin hybridbil? 

Hos AL finans har vi udover vores normale billån også et grønt billån. Vores grønne billån er for dig, som ønsker at låne penge til en el- eller plugin hybridbil. Vi finansierer til yderst attraktive vilkår, og det er ligemeget om bilen købes fra ny eller brugt. Vores priser på det grønne billån er konkurrencedygtige, og vi lover fuld gennemsigtighed. Er du i tvivl om, hvor meget du kan låne til en el - eller plugin hybridbil, så prøv vores grønne låneberegner

Relaterede artikler