Om AL Finans

Vores historie og værdier

AL Finans er et finansieringsselskab, der tilbyder finansieringsløsninger til private og virksomheder. Til private beskæftiger vi os primært med bil-, motorcykel- og campingvognlån samt privatleasing. Til virksomheder har vi attraktive løsninger inden for factoring og erhvervsleasing.

Vores arbejde tager udgangspunkt i vores lange erfaring og branchekendskab. Vi har et stabilt finansielt bagland, og et stort ønske om at opbygge gode kunderelationer ved hjælp af tæt dialog og samarbejde. Vi går op i den gode kundeoplevelse. Det afspejler sig i både vores kundeservice til private låntagere, samarbejde med bilforhandlere og med virksomheder der vælger os som deres finansieringspartner. 

En del af Arbejdernes Landsbank

AL Finans har eksisteret siden 1935. Vi er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2023 blev kåret som danskernes foretrukne bank for 15. år i træk. Vores tilknytning til Arbejdernes Landsbank afspejler sig i vores store kendskab til den finansielle verden samt vores fokus på den gode service og rådgivning. 

Vores værdier

Hos AL Finans har vi udarbejdet nogle værdier, vi arbejder og lever efter i vores daglige virke. Vi finder Ordentlighed, Fællesskab, Åbenhed og Forretningsansvar som nogle stærke kerneværdier, der afspejles, når vi leverer værdi til vores kunder, medarbejdere og ejer. 

Vores ledelse

Henrik Lund

Direktør
43 24 49 03

Jesper Jensen

Kreditdirektør
43 24 49 87

Uffe Wichmann

Salgsdirektør
30 70 27 49

Bo Christensen

Kundeservicedirektør
43 24 49 10