Kreditforsikring

Bliv forsikret mod tab på dine debitorer.

Alle virksomheder vurderer om en potentiel ny kunde er så solid, at man vil tilbyde at sælge til dem på kredit. Men det er ikke alle virksomheder, der er lige så kritiske, når de gennemfører løbende handler med eksisterende kunder. Erfaring viser, at op til 80% af en virksomheds tab på fakturaer kommer fra transaktioner med eksisterende kunder. Kreditforsikring kan være ét af midlerne til at imødegå risikoen for tab på fakturaer. Op til 95% af din risiko kan afdækkes denne vej.

Kreditforsikring er en forsikringsaftale, der sikrer din virksomhed mod tab, hvis en af dine kunder ikke kan betale som følge af manglende betalingsevne fx ved konkurs.

Vi anvender kreditforsikring i begge vores factoringprodukter

  • I  vores factoringkontrakter kan kreditforsikring for alle, eller udvalgte af jeres kunder, være en integreret del af aftalen. Det kan også være et frivilligt valg fra jeres side. Vores kreditvurdering af jeres kundeportefølje vil afgøre, om kreditforsikring ved factoring vil være integreret eller frivilligt.  
  • Kreditforsikring af alle de kunder I handler med, er en integreret del af vores afkøbskontrakter. Vi køber jeres fakturaer og overtager derfor risikoen for tab ved manglende betaling. Det er derfor også os, der ved afkøb af fakturaer tegner en kreditforsikring.

Hvilke lande dækker en kreditforsikring?

Kreditforsikring kan dække både jeres danske og internationale kunder. Kreditforsikring kan tilbydes på alle store og mellemstore markeder og på de fleste mindre markeder, som danske virksomheder eksporterer til. Er du interesseret i mulighederne på et specifikt marked, så kontakt os.

Hvem samarbejder vi med?

Vi samarbejder med Atradius, som er en af de førende udbydere af kreditforsikring både i Danmark og internationalt. Atradius har løsninger, der er skræddersyet til vores factoringprodukter. Derfor vil du som kunde opleve, at anvendelsen af kreditforsikringen er smidig og nem. Herudover får du som kunde hos os adgang til favorable kommercielle vilkår baseret på vores samlede engagement med Atradius.

Kontakt os

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.