Find den rigtige bilforhandler

Vi har samlet fire gode råd til dig, når du skal købe bil hos en forhandler.

Vælg den rigtige bilforhandler

Hos AL Finans samarbejder vi med bilforhandlere over hele landet. Det gør vi, så du ligegyldigt hvor du bor kan få finansieret din bil hos os. Vores forhandlere har et bredt udvalg af såvel nye som brugte biler. Finder du en forhandler, der ikke samarbejder med AL Finans, kan du stadig vælge at finansiere din bil hos os. Ansøg nemt og hurtigt om et billån her. 

Det at vælge den rigtige bilforhandler til dit kommende bilkøb, kan virke svært og uoverskueligt. Vi har derfor samlet fire gode råd til dig, inden du beslutter dig for, hvor du skal købe din næste bil.

1. Lav research hjemmefra

Inden du vælger en bilforhandler, er det en god idé at finde ud af, præcis hvilken bil du er på udkig efter. Skal bilen være brugt eller ny? El, hybrid, benzin eller diesel? Samt hvad skal prisen være på din nye bil? Er du i tvivl om, hvor meget du kan købe bil for, så prøv vores købsberegner. Hos AL Finans har vi samlet en række artikler, som inspirerer dig til hvilken bil du skal købe.  

2. Find en specialiseret bilforhandler

Når du ved, hvilke kriterier du har til din nye bil, så er det tid til at finde en forhandler. Her er det en god idé at finde en der forhandler det bilmærke, biltype og stand som du er på udkig efter. Er du på udkig efter en brugt bil, så er www.bilbasen.dk et godt sted at finde en bil, som matcher dine kriterier. På siden kan du se bilens årgang, antal kørte kilometer og hvor den befinder sig i landet og hos hvilken bilforhandler. 

3. Læs online anmeldelser for bilforhandleren

Du har måske fundet en bilforhandler, som har den bil, du er på udkig efter. Men du ved stadig ikke om selve forhandleren kan opfylde de krav, du har til en god salgsoplevelse. Her kan det være en god idé at læse online anmeldelser for at få verificeret den bilforhandler, du har fundet. På Google kan du søge direkte på forhandleren, og se anmeldelser, kontaktinformation, website info m.m. Du kan også besøge Trustpilot. På Trustpilot skriver forhandlerens kunder, ligesom på Google, anmeldelser udfra deres egne oplevelser med den pågældende forhandler. Anmeldelserne giver et indblik i forhandlerens serviceniveau og hvad de er gode og/eller dårlige til. Når man læser online anmeldelser, er det vigtigt at huske på, at ingen er perfekte. Alle kan have fået en uberettiget dårlig anmeldelse. Det er derfor vigtigt at se sammenhænge i anmeldelserne og selv lave en vurdering derfra. 

4. Du behøver ikke tage den første og den bedste

Nu har du gjort din research, og du er klar til at besøge forhandleren og forhåbentlig købe din nye bil. Men at købe en ny bil er en stor post i de flestes økonomi, og det handler om at tage det rigtige valg. Derfor er det ligesom med alt andet du køber, en god idé at tænke sig om en ekstra gang. Et godt råd er derfor - prøvekør bilen og tal med sælgeren omkring specifikationer, pris, leveringstid m.m. Tag derefter hjem og lad oplevelsen synke ind. Besøg evt. en anden forhandler og hør hvad de kan tilbyde for samme bil. 

Når først du har fundet den helt rigtige bil, skal du finde ud af hvordan du ønsker at finansiere din bil. Har du fundet en forhandler som samarbejder med AL Finans, kan du trygt få finansieret din bil hos forhandleren. Samarbejder forhandleren ikke med AL Finans, har du stadig ret til selv at vælge finansieringsselskab. Du skal blot søge online via vores billånberegner. Vi finansierer vi alle slags biler - brugte som nye.

Relaterede artikler