Få et attraktivt billån til Peugeot og andre bilmærker

Lån til din nye Peugeot hos os - vi finansierer både brugte og nye biler.

Den populære Peugeot

Har du også forelsket dig i det franske bilmærke Peugeot? Peugeot er indbegrebet af Frankrig, og hos AL Finans elsker vi Peugeot. Det er også et mærke mange af vores kunder vælger, når de skal købe bil. 

Hvorfor vælge en Peugeot? 

Peugeot er et populært bilmærke i Danmark, og er flere år i træk blevet kåret som det mest solgte bilmærke. Der er mange årsager til Peugeots popularitet. Det er bl.a. deres brede udvalg af modeller, deres flotte - og nogen gange specielle - design, og deres altid gode værdi for pengene. Der er solgt mange Peugeots gennem årene, så det er også en bil, der ofte ses på brugtmarkedet. Er du på udkig efter en brugt bil, så er en Peugeot måske et godt valg. Udvalget er ofte stort, og byder på god kvalitet til prisen. Desuden er Peugeot kendt for at have rimelige priser på både service og reservedele. En tur på værksted vil derfor være overkommelig for de fleste.

Hvilken Peugeot model skal jeg vælge? 

Peugeot har siden begyndelsen introduceret en lang række bilmodeller. Vi har inddelt dem i nogle kategorier, så du kan få et indblik i Peugeots mange muligheder. 

Den lille Peugeot 

Peugeot 108 er den lille fikse bybil. Her kan du få en lille bil til en god pris og med masser af charme. Du finder altid et stort udvalg af Peugeot 108 brugt, og du kan købe en fin bil til en god pris. Ønsker du at finansiere den fra ny, starter priserne på den nye Peugeot 108 fra ca. 90.000 kr.

Den ikoniske Peugeot

Peugeot er berømte for deres små rappe biler. Arvtageren til 80’er ikonet Peugeot 205, har siden 2012 heddet Peugeot 208. I 2019 blev den nyeste model af 208 introduceret, med design og køreegenskaber som blev rost til skyerne af motorpressen. Peugeot 208 fås fra 148.000 kr. Den har et højt udstyrsniveau, kører langt på literen - og så har den en kæk signalværdi.  

Den velkendte Peugeot Stationcar 

Det fleste er bekendte med Peugeot 308. Den fås som en klassisk 5 dørs, men den model danskerne virkelig har taget til sig, er stationcar modellen 308 SW. Her er får du en bil, som har det hele - god plads, god brændstoføkonomi og lækkert design. Den er populær, så du kan finde et bredt udvalg på brugtmarkedet, hvor du har mulighed for at gøre et godt køb. Du kan også købe den nyeste Peugeot 308 fra ca. 199.990 kr., eller SW modellen fra 225.000 kr.

Peugeot SUV til familien 

Peugeot har efterhånden præsenteret os for en del SUV modeller. SUV er i Danmark blevet populære bl.a. som familiebiler. Her er Peugeots SUV modeller ingen undtagelse. Her har især 3008 har vundet danskernes hjerte. Nyeste skud på stammen er Peugeot 2008, og den er et stærkt bud på en ny danskerfavorit. Til de store familier, er Peugeot 5008 oplagt med sine 7 sæder. Priserne på de nye SUV modellerne starter fra ca. 209.990 kr. 

Peugeots grønne indspark  

Peugeot har netop introduceret to nye elbiler - den rappe Peugeot e-208, og SUV’en Peugeot e-2008. Begge med et skarpt design, og den nyeste teknologi. Priserne er konkurrencedygtige og starter fra 239.900 kr. for Peugeot e-208, og fra 299.900 kr. for e-2008. Peugeot tilbyder også plugin hybridbilerne 508 SW HYBRID og 3008 SUV HYBRID. Plugin hybridbilerne er til dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Er du interesseret i en elbil eller en plugin hybrid, så søg om et attraktivt billån via vores grønt billån beregner. 

Hvor meget kan du kan låne til en Peugeot?

Er du i tvivl om, hvor mange penge du kan låne, og dermed også hvilken Peugout du skal vælge? Med vores købsberegner kan du få et overblik over, hvor meget du kan låne til din nye Peugeot. 

Peugeot - brugt eller ny med et billån hos AL finans

Hos AL Finans finansierer vi ofte Peugeot - både brugte og nye. Ansøgningsprocessen for din nye Peugeot er nem og enkel. Det eneste du skal gøre er at finde den Peugeot, du ønsker at finansiere, besøge vores billånsberegner og udfyld den nødvendige information om bilen og din økonomi. Derefter får du svar fra os hurtigst muligt. 

Relaterede artikler