Ansøg nemt og enkelt om et billån til Kia og andre biler

Vi har stor erfaring i finansiering af Kia's mange modeller - nye som brugte.

Få meget for pengene med en Kia

Det sydkoreanske bilmærke Kia er populært blandt danskerne, når de skal købe bil. Kia producerer biler der giver god værdi til en fornuftig pris, og altid med en fabriksgaranti på 7 år. Du får meget bil for pengene, når du vælger en Kia. De har et fuldt modelprogram med store og små biler, benzin og dieselbiler samt el- og plugin hybridbiler. Hos AL Finans har vi stor erfaring i finansiering af Kia, både nye og brugte. Er du interesseret i at låne penge til din næste Kia? Så send os en låneansøgning

Hvorfor vælge at låne til en Kia hos os? 

Du kan trygt vælge et billån til dine nye Kia hos AL Finans. Vi sikrer fuld gennemsigtighed med et ukompliceret lån. Hos AL Finans kan vi både finansiere store, små, brugte og nye modeller. Det eneste du skal gøre er, at vælge hvilke model, der passer bedst til dig. 

Kia's bud på en bybil

En bybil er ofte en lille og fiks bil. Den kan nemt og bekvemt navigeres rundt i byen. Kia har flere bud på bybiler. Den mindste af disse hedder Picanto, og den er ligesom navnet indikerer - lille. Dog har den trods sit lille udseende plads til alt det nødvendige. Både parret, singlen eller den lille familie kan få glæde af en Kia Picanto. Den er oplagt til førstegangskøbere da den fås fra ny til 100.000 kr. Eftersom det er en populær model, kan man også altid finde et stort udvalg af brugte Kia Picanto til salg. Besøg f.eks. www.bilbasen.dk og se deres udvalg. 

Kia Ceed - det populære valg

Mange har sikkert hørt om Kia Ceed, og det er der en grund til. Ceed er Kias bud på en bil i “Golf” størrelsen. Det er en populær model, som efterhånden findes i mange udgaver. Her får du en større bil end Picantoen, men stadig i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Der er varianter til de fleste behov. Den findes både som almindelig 5-dørs, stationcar, plugin hybrid og andre udgaver. Besøg din nærmest Kia forhandler eller søg online, og se det store udvalg af Kia Ceed.   

Den grønne Kia

Kia har ligesom andre bilproducenter, også præsenteret mere klimavenlige modeller. De kan præsentere tre plugin hybridbiler. Find både en Ceed SW plugin hybrid, XCeed plugin hybrid og Niro plugin hybrid hos Kia. Derudover to elbiler - henholdsvis e-Niro og e-Soul. Er en elbil eller plugin hybridbil fra Kia noget for dig? Så tilbyder vi et attraktiv grønt billån til plugin hybridbiler og elbiler .     

Lad os hjælpe med et lån til din nye Kia

Hos AL finans finansierer vi ofte biler fra Kia - både brugte og nye. Ansøgningsprocessen er nem og enkel. Det eneste du skal gøre er, at finde den model du ønsker at låne penge til. Udfyld din låneansøgning via vores billånsberegner. Derefter vil vi sammen finde det rigtige lån til dig og din nye Kia. 

Relaterede artikler