Få et attraktivt billån til Tesla og andre elbiler

Er du blevet forelsket i den amerikanske Tesla? Vi har et af markedets bedste billån til elbiler.

Teslas populære elbiler

Tesla har siden de præsenterede deres første bil i USA i 2003, gjort stort indtryk. Tesla har satset udelukkende på elbiler, og efter en hård start, står Tesla i dag som et af verdens bedst kendte varemærker. Forbrugerne har taget godt imod Teslas elbiler, som foruden miljøvenlig kørsel, også byder på flotte og enkle designs. Hos AL Finans har vi et af markedets bedste billån til Tesla og andre elbiler - vores billån til plugin hybrid - og elbil.

Med både lave omkostninger, og lav rente er det en af de billigste måder at låne til en elbil i Danmark.

Hvem vælger en Tesla?

Tesla er for dig, som ønsker en elbil med wow-factor. Tesla har altid imponeret med flotte og enkle designs. En Tesla udstråler ikke kun god stil - det er også en bil, der med sin store rummelighed har plads til hele familien. Den er derfor både velegnet til businessmanden og børnefamilien. Ønsker du at gå den grønne vej uden at gå på kompromis med bilens udseende, er Teslas modeller et godt sted at starte. Lyder det som noget for dig? Så kan du søge om et billån til din drømmebil hos os. Brug vores låneberegner og se hvad et lån til en Tesla koster dig.  

Hvilken Tesla model skal jeg vælge?

Tesla er har i dag fire forskellige modeller af elbiler. De har valgt en anden tilgang end de traditionelle bilproducenter, og udvikler konstant på deres biler. I stedet for at introducere mange nye modeller, opgraderes de eksisterende med ny teknologi. De bliver bedre, hurtigere og kan køre længere på en opladning. Hvilken model du skal vælge, kommer an på dine behov, dit budget og om du vil købe den brugt eller ny. Nedenfor har vi samlet lidt information om de forskellige modeller. 

Model S

Tesla Model S var Teslas første mainstream bil, og den første helt elektriske premium-sedan. Selvom den oprindeligt blev præsenteret i 2012, er den blevet udviklet løbende, og står stadig som en af de bedste biler i klassen. Med en Model S får du en bil med lang rækkevidde, stor ydeevne, sikkerhed og effektivitet. 

Model X

Efterfulgt at Model S, kom Tesla i 2015 med deres Model X. Model X er Teslas bud på en moderne SUV. Den er ifølge Tesla selv, den sikreste, hurtigste og mest funktionelle SUV nogensinde. Rummelighed, lang rækkevidde og innovation er i fokus, og den fås med op til 7 siddepladser. Perfekt til den store børnefamilie, men også med en pris i den høje ende. 

Model 3

I 2017 kom Tesla med Model 3, med en målsætning om at tilbyde en elbil, med deres velkendte kvaliteter til en overkommelig pris. Missionen må siges at være lykkedes. Teslas model 3 blev kåret til årets elbil i 2019, og årets bil i Danmark i 2020. Det er også denne model, vi finansierer flest af hos AL Finans. Vil du vide mere om Tesla model 3, så læs artiklen “årets bil 2020”. 

Model Y

Nyeste Tesla på stammen er Model Y, der blev præsenteret i 2019. De første biler blev leveret i USA i 2020. Vi har dog stadig til gode at se Model Y i Danmark, men forventer den kommer i løbet af 2021. Model Y er en SUV i mellemstørrelse med plads til op til syv personer, hvilke gør den til en oplagt familiebil. 

Vælg en brugt eller ny Tesla med et billån til elbil

Hos AL Finans finansierer vi både brugte og nye biler. Du kan derfor trygt vælge den Tesla, som passer dig - omend den er brugt eller ny. Det eneste du skal gøre, er at besøge vores billånsberegner , og giv os information om den Tesla, du ønsker finansieret. Herefter vil vores rådgivere hjælpe dig med at finde det rigtige lån.