Tesla er årets elbil i Danmark 2020

Som den første elbil nogensinde, løb Tesla Model 3 med titlen ‘Årets bil 2020’.

Tesla er årets elbil i Danmark 2020 

Som den første elbil nogensinde løb Tesla Model 3 med titlen ‘Årets bil 2020’.

Årets elbil 2020 er fundet. Ikke overraskende løber amerikanske Tesla med den fornemme titel. Det er Teslas model 3, der har vundet danskernes grønne hjerter. Selvom ideen med elbiler ikke er helt ny, er det første gang i historien, at en ren elbil vinder prisen som årets bil. Det er også første gang, at en fuldblods amerikaner ender øverst på podiet.

Finaleopløbet stod mellem Tesla model 3 og franske Peugeot med deres 208 i el-udgaven.

Tesla har formået at lave en sjov og veludstyret elbil med lang rækkevidde, gode køreegenskaber.

Tesla model 3 er den bedste elbil 2020

Teslas Model 3 er en stor Sedan, og selvom Sedan normalt ikke er de danske bilkøberes favorit, så forholder de sig anderledes til den flotte, elektriske model 3. Det er der egentlig ikke så meget at sige til, for Model 3 er flot både udenpå og indeni, og så kører den langt på en opladning samt oplader forholdsvis hurtigt. 

Hos AL Finans glæder vi os over, at en ren elbil ender som årets bil. Er du nysgerrig på, hvad det vil koste at sidde bag rattet i din egen Tesla, så kan du læse mere om vores billån til elbiler. Uanset hvilken elbil du har i tankerne, bør du have vores billån til elbil med i overvejelserne, når du skal investere i hurtig, grøn teknologi med motor.

Beregn pris på dit billån hos AL Finans

Fremtiden er klimavenlig, og det skal vores billån være med til at støtte op om. Allerede nu kan vi se, at danskernes interesse for de el-drevne biler er stigende, og der sælges flere og flere elbiler for hvert år. Hos AL finans tilbyder vi derfor et attraktivt billån til elbiler. Prøv vores låneberegner til elbiler.

Hvis du ikke er helt klar til den nye teknologi med el-drevne biler, men i stedet er interesseret i at købe en benzin- eller dieselbil, så kan du prøve vores billånberegner her.

Relaterede artikler