Finansiel leasing 

Det populære valg til virksomheder, der ønsker fleksibilitet, både når det kommer til finansiering og til valg af bil.

Hvad er finansiel leasing? 

Med en finansiel leasingaftale får du og din virksomhed fuld brugsret over bilen blot ved at betale en månedlig ydelse. Ofte vil det også være muligt at lease en dyrere bil end hvis bilen skal finansieres med et lån.  

Finansiel leasing er den mest udbredte leasingform. Finansiel leasing er et godt alternativ til traditionelle lån eller kreditfinansiering. Finansiel leasing anvendes ofte til finansiering af aktiver som fx biler eller maskiner. Ved finansiel leasing køber leasingselskabet, fx AL Finans, aktivet, og leasingtageren har brugsretten. Når leasingperioden slutter, er leasingtager forpligtet til at finde en køber til aktivet. Hvis leasingtager ikke vil sælge til en tredjepart, eller det er ubelejligt ift. driften, så kan leasingtager selv købe aktivet ind i virksomheden, eller evt. forlænge leasingaftalen. Det er således den mest fleksible form for leasing, som er let at tilpasse virksomhedens økonomiske situation. 

Hvorfor skal jeg vælge finansiel leasing?

Finansiel leasing er en billigere finansieringsform, end et traditionelt banklån. Det er det, da der ikke er tinglysningsomkostninger på leasing. En bil eller en maskine er en langsigtet investering, og det giver for de fleste virksomheder ikke mening at finansiere disse via virksomhedens kassekredit. Ved leasing finansieres aktivet uden moms, og virksomhedens likviditet skal ikke belastes med udlæg af denne. Alt i alt en god løsning for virksomhedens drift og likviditet. Specifikt for biler, har vi i AL Finans også aftaler om flådeejerrabat med de fleste bilmærker. Det kan komme dig til gode som kunde, da du får mulighed for at lease bil(er) hos os, til fordelagtige priser. Kontakt os og få hjælp til at vælge den rigtige bil, hvis du vil vide mere om mulighederne med finansiel leasing.

Hvem skal vælge finansiel leasing?  

Finansiel leasing er til dig, som ønsker mest mulig bil for pengene. En finansiel leasingaftale er fleksibel, og du vil med denne bevare mest mulig likviditet i firmaet. 

Specifikt for biler er finansiel leasing god til dig, der ikke ved hvor mange kilometer du kører. Det er også til dig som kører langt, da der ingen kilometerbegrænsning er.  

Det er også en god løsning til dig, der ved at din bil kan få buler, ridser eller andre skader. Her står du selv med henvisningspligten til sidst, og du bestemmer derfor også, igennem hele periode, hvordan du vil behandle din bil. Finansiel leasing er især populært til varevogne eller anden arbejdsbil. 

Vil du høre mere om finansiel leasing? Kontakt os.

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.