Operationel leasing 

Med operationel leasing får du “hele pakken”, så skal du kun tænke på den månedlige ydelse.

Hvad er operationel leasing? 

Er du på udkig efter en leasingbil til dine medarbejdere, hvor brændstof, forsikring og service er inkluderet i den månedlige ydelse? Så er operationel leasing en mulighed.
Vælger du operationel leasing, skal du aldrig stå med de bekymringer, der følger med et bilkøb. Her får du en leasingaftale med “hele pakke”, hvor den månedlige ydelse ofte er inkluderet alle udgifter til service og vedligeholdelse. Når leasingperioden slutter, skal bilen blot afleveres tilbage til leasingselskabet. 

Fordele ved operationel leasing til din virksomhed 

Med en operationel leasingaftale kan du tilbyde dine medarbejdere at vælge deres egen bil. Det skal selvfølgelig ske inden for virksomhedens rammer og budget. På den måde slipper I i virksomheden for at sidde med alt det administrative og praktiske med at finde nye biler til medarbejderne. Dine medarbejdere kan selv have kontakten med AL Finans, hvor de sammen med en af vores rådgivere finder deres nye bil. 

Endnu en fordel ved operationel leasing er, at udgiften for leasingbilen ikke kommer til at optræde som gæld i virksomhedens budget. En leasingaftale vil i stedet optræde som en løbende omkostningen - en “leje” - i budgettet. 

Operationel leasing hos AL Finans 

Vælger I operationel leasing hos AL Finans, er det eneste du og din virksomhed skal gøre at vælge bilmærke, model og tilbehør. Der betales en fast månedlig ydelse, som kan indeholde alle udgifter til service, vedligeholdelse, dæk, brændstof, forsikring og vejhjælp. Når leasingperioden slutter, skal I ikke tænke på at købe bilen fri, men blot aflevere den tilbage til os. Der behøver derfor ikke opstå bekymringer om salg eller risiko for restværdi. 

Hos AL Finans tilbyder vi operationel leasing af både nye og brugte biler. Oftest er leasing af brugte biler dog dyrere end nye biler, da der er større omkostninger til service, vedligeholdelse og brændstof på brugte biler. Ved valg af en brugt bil, får man til gengæld typisk mere udstyr for pengene, end ved en tilsvarende fabriksny bil. 

Find din leasingbil sammen med os 

Processen for operationel leasing hos AL Finans er enkel og ligetil. Du sammensætter blot din firmabil sammen med vores rådgivere, som udarbejder et tilbud, med de elementer du ønsker. Efter kreditgodkendelse, og din accept af tilbud, klarer vi resten. Du skal derefter blot hente din nye bil, når forhandleren har den klar til levering.

Er operationel leasing noget for dig? Kontakt os og hør mere.

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.