Fairpoint Outdoors - kundecase

Få større frihed med factoring

Fairpoint Outdoors

Hør Fairpoint Outdoors historie og om deres samarbejde med AL Finans i videoen her.

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Fairpoint Outdoors A/S blev stiftet i 2003. De udvikler og producerer udstyr til sportsfiskeri. De har deres egne brands Westin, Kinetic og Unique Flies. Desuden er de eksklusive distributører af mærkerne Sage og Rio in Scandinavia. Fairpoint Outdoors har hovedkvarter i Danmark, hvor de sidder omkring 40 medarbejdere. Derudover har de ca. 25 sælgere i Europa, Australien og USA. 

I 2021 oplevede Fairpoint Outdoors en vækst på 40% sammenlignet med 2020. Den store vækst giver dem mulighed for at udvikle deres virksomhed til hele verden. 

Skab vækst og frihed med factoring

Fairpoint Outdoors har været kunde hos AL Finans siden 2015 dog med en kort pause i 2020, hvorefter de igen blev kunde hos AL Finans.  

Fairpoint Outdoors sælger produkter produceret i Kina til kunder i hele verden fra deres lager i Allerød. Herefter bliver produkterne solgt i butikker i hele verden. Hele den produktrejse er bedst finansieret med en factoringløsning. Da factoring giver mulighed for en fleksibel finansiering, så snart varen er leveret og fakturaen er skrevet. 

Udover at opleve et forbedret cash flow, har Fairpoint Outdoor oplevet en lettelse af arbejdsbyrden i deres debitorbogholderi. Det har givet dem ressourcer til at kunne fokusere mindre på det administrative og mere på at vækste virksomheden.    

Vil du i kontakt med en factoringkonsulent?

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.