Opel Corsa-e 2021 - elbil med klassisk ydre

Kør 100% el med den smarte Opel Corsa-e

Test af Opel Corsa-e

Opel kommer nu med eludgaven af den populære Opel Corsa. Nemlig Opel Corsa-e. Det er en minibil, som passer perfekt ind i bybilledet eller til den lille familie. I videoen tester Biltesteren den nye Opel Corsa-e med fuld udstyrspakke (ultimate).

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Opel Corsa-e specifikationer

Den nye Opel Corsa-e er 100% elektrisk. I 2020 vandt den prisen “The Golden Steering Wheel” i klassen af minibiler.  

Opel Corsa-e fås i 3 forskellige varianter. Her er forskellen mængden af udstyr. Alle tre varianter har nemlig samme motorisering og batteristørrelse på 50 kWh og en effekt, der svarer til 135-136 Hk. De tre varianter er den uden ekstraudstyr, First Edition - som er en mellem-udstyrsvariant og til sidst Ultimate som kommer med bl.a. LED forlygter, fartpilot, panoramaglastag, bakkamera osv. 

Rækkevidde for den nye Opel Corsa-e

Bilen har rækkevidde på 334 km på en opladning. Desuden kan den oplades til 80% på blot 30 minutter. Vil du vide mere om opladning af elbiler? Læs mere her. 

Opel Corsa-e pris

Prisen på den nye Opel Corsa-e starter fra 239.990 kr. Det er prisen uden ekstraudstyr. Skal du have Ultimate varianten, så koster den 275.000 kr. 

Lån til en Opel Corsa-e

Hos AL Finans kan du låne til en Opel Corsa-e med vores grønne billån. Ved at anvende vores låneberegner, kan du se prisen på lånet. Har du besluttet dig, kan du på ingen tid sende din ansøgning afsted.