Leasing af varevogn

Vi tilbyder en særlig fordelagtig finansiel leasingaftale til dig, som ønsker at lease en varevogn eller kassevogn.

Leasing af varevogn

Hos AL Finans er vi specialister i leasing af varebiler. Vi tilbyder en særlig fordelagtig finansiel leasingaftale til dig, som ønsker at lease en varevogn eller kassevogn. Vi kalder det “håndværkerleasing”.

Håndværkerleasing tager det bedste fra operationel leasing, nemlig budgetsikkerheden og kombinerer det med fleksibiliteten ved finansiel leasing. Ved håndværkerleasing er service- og reparationsaftale inkluderet i den månedlige leasingydelse, og du bestemmer selv hvem der skal købe bilen ved endt leasing. 

Hvorfor skal jeg lease min varevogn hos AL Finans? 

Hos AL Finans skræddersyer vi en leasingaftale, der passer præcis til dine behov. Vi er mærkeuafhængige - dvs du kan vælge frit på markedet, hvilken varevogn du ønsker at lease hos os. Vi fastsætter leasingperioden efter dine ønsker, og der er mulighed for førstegangsydelse fra 0 kr.

Vi kan tilbyde service- og reparationsaftale, både ved finansiel og operationel leasing.  

Fordele ved leasing af varevogn hos AL Finans

Der er flere fordele for din virksomhed ved at lease varevogne i stedet for at købe dem. En leasingaftale gør at du bevarer likviditeten i virksomheden, da varebilerne er ejet af leasingselskabet. Virksomheden behøver derfor ikke binde kapital i bilen. Derudover giver leasing budgetsikkerhed i din virksomhed, da du betaler en fast månedlig ydelse inkl. service og reparationsaftale. Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter til reparationer.

Vi kan også tilbyde forsikring, brændstofskort og vejhjælp som en del af din leasingaftale. 

Hvad koster det at lease en varevogn? 

Ønsker du at lease en varevogn hos AL Finans, kan vi tilbyde attraktive leasingløsninger uafhængig af hvilken varevogn, du vælger.  Vi har aftaler om flådeejerrabat med de fleste bilmærker, og vi kan rådgive dig til den bedste løsning.

Vil du høre mere om hvilke varebiler du kan lease hos os, samt hvad det koster? Kontakt os via vores kontaktformular. Du vil derefter blive kontaktet af en af vores rådgivere, og I vil sammen finde frem til den leasingbil eller -biler der passer til dine behov. 

Vil du lease en varevogn? Kontakt os.

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.