Har du fået et stenslag eller en anden glasskade på din bil?

Er uheldet ude og du har fået et stenslag eller anden glasskade på din leasingbil, er det vigtigt du får behandlet skaden hurtigst muligt. Hos AL Finans er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har derfor indgået en glasserviceaftale med Carglass, som alle vores leasingkunder, kan benytte til en ekstra god pris. 

Glasserviceaftalen mellem AL Finans og Carglass dækker:

  • Reparation af stenslag på bilruderne.
  • Udskiftning af forruden eller andre bilruder.
  • Mulighed for selv at vælge hvor reparationen skal udføres. 
  • Livstidsgaranti på reparationen.
  • Livstidsgaranti for tæthed på rudeskift.
  • Garanti for brug af kvalitetsmaterialer godkendt af bilfabrikanterne. 

Hvad koster det at få lavet en glasskade som kunde hos AL Finans? 

Som leasingkunde hos os får du, om du er privat- eller erhvervskunde, en rabat på cirka 20% når du anvender Carglass - afhængig af bil og skade. Derudover slipper du for at betale momsen, den tager vi os af, også for privatkunder.

Reparation af stenslag

Stenslag er en af de mindre skader, som forholdsvis nemt kan repareres - også uden hele ruden skal skiftes. Når du får et stenslag, er det derfor vigtigt, at du stopper hullet i at udvikle sig eller blive beskidt. Har du fået et eller flere stenslag i bilens rude, er det første du skal gøre at dække skaden til. Her kan du anvende rudeplaster eller almindeligt tape. Du skal derefter tage kontakt til Carglass, og booke en tid til reparation af skaden. 

Udskiftning af rude 

Sker der større glasskader på bilens ruder, vil det være nødvendigt at skifte hele ruden, hvor skaden er. Selvom skaden ikke er større end 3 mm i diameter, kan det stadig være nødvendigt at skifte hele ruden, specifikt hvis skaden sidder i det primære synsfelt. Bliver ruden ikke skiftet, er der høj sandsynlighed for at bilen ikke kan gå gennem næste syn. 

Hvordan får jeg fikset glasskaden? 

Har du fået stenslag eller en større glasskade, skal du kontakt Carglass. Kontakt dem enten online via deres website www.carglass.dk eller ved at ringe på telefon 43229840. Her gør du opmærksom på, at du er leasingkunde hos AL Finans. Hos Carglass booker du en tid til reparation af din bil. Carglass kommer og reparerer bilen på den adresse der passer dig inden for et tidsrum på 4 timer.

Har du spørgsmål til glasserviceaftalen og til hvordan du skal skal håndtere din glasskade? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 43244918 eller ved at skrive en mail til vores tekniske konsulent Henry Stripp på hs@al-finans.dk.