Abacus Medicine - kundecase

Skab vækst med factoring

Abacus Medicine

I 2022 var vi på besøg hos Abacus Medicine i København, for at høre Flemming Wagner om samarbejdet med AL Finans, og hvordan de gennem årene har anvendt factoring. Se hele interviewet i videoen herunder.

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Abacus Medicine blev stiftet i 2004 af CEO Flemming Wagner og hans far John Wagner. Abacus Medicine er blandt de førende parallelimportører af receptpligtig medicin i Europa. De opererer lige nu i 12 forskellige lande i Europa med udsigt til salg i endnu flere lande. Abacus Medicine har hovedkontor i København. 

Skab vækst med factoring

Abacus Medicine har været factoringkunde i AL Finans siden 2012. Factoring er et finansielt produkt, der passer godt ind i Abacus Medicine’s forretning. 

Factoring har haft en stor betydning for deres vækstrate. De er bl.a. gået fra at have en omsætning på 50 millioner euro i 2012 til en omsætning på 940 millioner euro i 2021. Sådan en vækst har krævet likviditet - og den likviditet har de bl.a. fået ved hjælp af en factoringløsning fra AL Finans. 

I AL Finans er vi stolte af at have en kunde som Abacus Medicine. De har udviklet deres forretning gennem de seneste ti år, og vi er glade for at have været med på rejsen.

Vil du i kontakt med en factoringkonsulent?

I forbindelse med din forespørgsel, behandler vi dine personoplysninger. Du kan læse mere om AL Finans’ behandling af dine personoplysninger på alfinans.dk/behandling-af-persondata.