Aiways U5 - Kinesisk elbil med stor rummelighed

100% elektrisk SUV med stor rummelighed og god rækkevidde.

Aiways U5 test

Se Biltesteren teste den nye Aiways U5 i videoen.

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Rummelighed i Aiways U5

En Aiways U5 er en rummelig bil. Den har 5 sæder, hvor der er både god benplads og lofthøjde. Selv på bagsæde kan der  sidde 3 voksne mennesker. Akselafstanden på Aiways U5 er 280 cm, hvilket næsten er samme størrelse som akselafstanden i en Audi Q5. 

Aiways U5 Rækkevidde 

En Aiways har med sit batteri på 63 kWh en rækkevidde på ca. 400 km (WLTP-normen). Bilen har høj opladningseffektivitet og den kan derfor lades fra 20% til 80% med en hurtiglader på ca. 35 minutter. 

Aiways U5 anhængertræk 

Aiways kan fås med anhængertræk, og kommer den med sådan, kan den trække op til 1500 kg. Det gør Aiways til en de elbiler, der faktisk kan trække en campingvogn eller en anden form for anhænger. 

Hvilke standardudstyr har Aiways U5?

Aiways U5 fås i to varianter. En Plus og en Premium. Med en Aiways U5 Plus får du den fulde sikkerhedspakke med som standardudstyr. Det er fx sikkerhedssystemer, som beskytter mod blinde vinkler ved hjælpe af en blindvinkelalarm, automatisk nødbremse, der standser for biler, cyklister og fodgængere, en vejbaneassistent, der hjælper dig til at holde dig i din egen vejbane og en adaptiv fartpilot. Derudover kommer den med et 360 grader panoramakamera, der giver et fuldt udsyn. Vil du have lidt ekstra, skal du vælge Aiways U5 Premium. Her får du ekstraudstyr som fx sæder i kunstlæder, 19” alufælge, p-sensor foran, elsoltag m.m. 

Aiways U5 pris

Aiways U5 er netop på vej til danskerne - og den rummelige elbil bliver sat til salg til en god pris. Plus-modellen kan fås fra 299.990 kr. og Premium-modellen kan fås fra 334.990 kr. 

Relaterede artikler