Ford S-Max - perfekt til den store familie

Praktisk MPV’er med god rummelighed og et flot ydre.

I det store udvalg af biler kan det være svært at finde den model, som er helt perfekt til dig og din familie. Vi vil derfor gerne hjælpe dig godt på vej. I denne artikel kan du læse mere om den nye Ford S-Max. 

Ford S-Max test

I samarbejde med biltesteren.dk kan vi præsentere en video, hvor du kan lære den nye Ford S-Max bedre at kende. Forhåbentlig vil du efter at have set videoen blive klogere på, om denne MPV’er er en bil for dig og din familie.

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Ford S-Max til børnefamilien

I den nye Ford S-max er der masser og plads til den store familie. Bilen har en række features, som er tiltænkt børnefamilien. Fx et lille spejl over bakspejlet, der giver forældre på passagersædet mulighed for at se, hvad der sker på bagsædet. Bilens tre bagsæder er reelle sæder og de har alle isofix-beslag til børnesæder. 

God rummelighed 

Ford S-Max har en enorm rummelighed. Den har 5 faste sæder og du kan slå en tredje sæderække ud, og dermed gøre plads til hele 7 personer. Den tredje sæderække har god benplads, og der kan sagtens sidde voksne eller store børn. Vælger du ikke at slå den tredje sæderække ud, får du et stort og rummeligt bagagerum med plads til det hele. 

Ford S-Max 2021 specifikationer

Nøglefrit system 

Ford S-Max har et nøglefrit system. Dvs. at bilen registrerer, når du har fjernbetjeningsnøglen på dig. Du kan helt uden at have nøglen op af lommen åbne bilens døre og bagagerum samt starte bilen. 

Automatisk bagklap

Når du har hænderne fulde, kan du glæde dig over, at den nye Ford S-Max kommer med automatisk bagklap. Du skal blot bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner bagklappen automatisk. Du skal selvfølgelig have fjernbetjeningsnøglen på dig. 

Integration med din smartphone

Den nye ford S-max er fuldt integreret med din smartphone. Ved hjælp af enkle talekommandoer kan du bruge din telefon, musik, apps og navigation. Du kan også vælge at bilen læser dine sms’er op, få vist lokale trafikmeldinger m.m.

Pre-collision assistent 

Ford S-max kommer med en pre-collisions assistent. Den registrerer både biler og mennesker på vejen foran dig, eller andet som kunne krydse din vej. Assistenten advarer dig. Hvis du ikke stopper, så bremser bilen automatisk for dig.  

Køb Ford S-Max brugt 

Den nye Ford S-Max er endnu ikke at finde på brugtmarkedet. Du kan dog godt købe tidligere modeller af S-Max på brugtmarkedet. Hos AL Finans kan du låne til en brugt Ford S-Max. Besøg fx bilbasen.dk for at se brugte S-max til salg. 

Hos os kan du låne til en Ford S-max

Er du nysgerrig på, hvad en Ford S-max vil koste dig om måneden? Prøv vores låneberegner, hvor du kan se prisen på dit lån. Når du har besluttet dig, kan du nemt og enkelt sende din ansøgning af sted til os.