Nissan Qashqai 2021 - nyeste generation af den populære SUV

Er den nye Nissan Qashqai 2021 noget for dig? Biltesteren har testet den for dig.

Nissan Qashqai er en populær bil i Danmark. Den blev bl.a. kåret som årets bil i 2019. Nu er der kommet en spritny Nissan Qashqai fra 2021. Den har ligesom sine forgængere SUV’ens genkendelige egenskaber - som nem indstigning og det gode overblik. Vil du vide om den nye Nissan Qashqai er noget for dig, så se med her. 

Nissan Qashqai anmeldelse

Nissan Qashqai er det populære valg blandt familier, der ønsker nem indstigning, godt overblik og stor rummelighed. Men lever den op til alle disse ønsker? Se video, hvor Kim Middelhede fra biltesteren.dk tester den nye Nissan Qashqai fra 2021 med mild hybrid motor. 

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Nissan Qashqai 2021 specifikationer 

Nissan Qashqai fra 2021 har en mild hybridmotor. Det betyder, at bilens benzinmotor hjælpes i gang af en lille elmotor ved fx acceleration. Den har en 1,3 liters motor og kan fås med enten 140 eller 158 hestekræfter. Næste år kommer den også i en såkaldt e-power. Det er en seriehybrid motor, som får en effekt, der svarer til 190 hestekræfter. Nissan Qashqai kan fås med enten manuel- eller automatgear. 

Udvendigt minder den nye Nissan Qashqai om dens forgængere. I kabinen har den dog et lidt andet udtryk. Fx er skærmen ikke bygget ind i konsollen, men i stedet hævet op i højden. Klimaanlæg findes stadig i knapbetjneningen og den kommer med digital instrumentbræt. 

Hvordan er pladsen?

SUV’er er generelt mindre end stationcars. Så leder man efter en bil med meget plads, skal man gå efter en stationcar. Til gengæld giver den høje indstigning og udkig en følelse af rummelighed. Den nye Nissan Qashqai 2021 har generelt mere plads end dens forgængere - også selvom målene er det samme. Der er god benplads på bagsædet og bagagerummet rummer hele 504 liter. 

Nissan Qashqai pris

Prisen på den nye Nissan Qashqai starter ved 274.980 kr. Vælger du at smide lidt flere penge i købet, vil du få en bil med flere features - fx automatgear, større motor og andet udstyr. 

Køb en brugt Nissan Qashqai 

Nissan har lavet Qashqai modellen siden 2007, hvor den i  2017 fik et facelift. Der er derfor stor mulighed for at finde den populære bil på brugtmarkedet. Her vil du selvfølgelig finde nogle andre features i ældre modeller af Nissan Qashqai end den fra 2021. Besøg fx bilbasen.dk, og se det store udvalg. 

Lån til Nissan Qashqai 

Hos AL Finans tilbyder vi billån til både nye og brugte biler.

En helt ny Nissan Qashqai til en pris på 274.90 kr. kan du låne til den hos og kun betale 2.765 kr. om måneden.

Løbetid 8 år. Udbetaling 55.000 kr. Variabel debitorrente 2,99%. Samlet kreditomkostninger 219.980 kr. ÅOP før skat 4,9%. Samlet tilbagebetaling 265.407 kr. 14 dages fortrydelsesret. Kræver betalingsservice og kaskoforsikring.  

Vil du vide, hvor meget den Nissan Qashqai, du ønsker at købe vil koste dig om måneden, så prøv vores låneberegner.