Ford Mustang Cabriolet - luksus med vind i håret

Udlev “the american dream” med Ford Mustang Cabriolet

Test af Ford Mustang 5,0 V8 Cabriolet

Biltesteren har testet den nye Ford Mustang 5,0 V8 Cabriolet. Er det den bil du går og drømmer om? Se hele testen af den smarte cabriolet i videoen her. 

Videoen kan desværre ikke afspilles.

Prøv at acceptere cookies for at afspille videoen.

Ford Mustang 5,0 V8 er en rigtig livsnyderbil. Det er en benzinsluger - og den vil ikke gå under “kategorien” miljørigtig. Men dens køreegenskaber og helt eminente udseende er ikke til at sætte en finger på. Lyden eller “brølet” fra en Ford Mustang kan noget helt specielt. 

Ford Mustang med kæmpe ydeevne

Den nye Ford Mustang giver en stor køreoplevelse. Den har exhaust-teknologi, som lader dig styre lyden. Du kan derfor vælge at give din Ford Mustang den helt rigtige lyd ved at skrue op for brølet med Racetrack-tilstand. Bliver brølet for stort - kan du skrue ned igen med Quiet-tilstand. 

Teknik til en bedre køreoplevelse

Den nye Ford Mustang kommer med teknologier, der giver en endnu bedre køreoplevelse. Dens digitale instrumentbræt viser bl.a. oplysninger om din kørsel. Du får en jævn og god kørsel med MagneRide Damping System, der justerer affjedringen, så den passer til kørselsforholdene. 

Ford Mustang pris

Prisen for den nye Ford Mustang 5,0 V8 starter ved 742.000 kr. Det er for modellen uden cabriolet og ekstraudstyr. 

Køb Ford Mustang brugt 

Der findes et stort udvalg af tidligere Ford Mustang modeller på brugtmarkedet. Besøg bilbasen.dk for at se udvalget. 

Lån til en Ford Mustang

Drømmer du om at købe en Ford Mustang 5,0 V8, så kan du finansiere den hos os med vores almindelige billån. Du kan låne til både nye og brugte modeller.