Vælg et billån uden udbetaling

Hvor meget skal du lægge i udbetaling på dit lån?

Hvorfor skal jeg vælge et billån uden udbetaling? 

Hos AL Finans kan du vælge at søge om et billån uden udbetaling. Det betyder, at du faktisk ikke behøver at have penge op af lommen, når du skal tage et lån. Din nye bil bliver nemlig  finansieret 100% af os. Dog har vi nogle krav til dig som låner og til bilen, som skal opfyldes, før vi kan tilbyde et billån med 0% i udbetaling. Det gælder sig nemlig, at du skal have en indkomst på mere end 400.000 kr. om året eller en samlet indkomst på 700.000 kr. om året, hvis I er to personer på lånet. Har du ikke det, så skal du lægge minimum 10% i udbetaling.

Vi har også krav til dig som låner, hvilket gælder alle typer lån hos os. Her er det nemlig et krav, at du ikke er registreret i RKI. Derudover vil vi også altid vurdere din ansøgning ud fra en samlet kreditvurdering af din økonomi. Du vil derfor godt kunne opleve at søge om et lån med 0% i udbetaling, hvor vi alligevel beder dig lægge mere, hvis du skal kunne låne til din drømmebil.  

Søg om et billån uden udbetaling til brugte biler 

Det er ikke alle finansieringsselskaber, der tilbyder billån uden udbetaling til brugte biler. Hos AL Finans kan du søge om et billån på samme vilkår omend den er ny eller brugt. Du kan derfor nemt få et billån med 0% i udbetaling på en brugt bil, så længe du opfylder ovenstående krav til dig. 

Hvordan søger jeg om et billån uden udbetaling? 

Ønsker du at søge om et billån uden udbetaling kan du nemt og hurtigt søge online via vores beregner (LINK). Her skal du blot indtaste dine og bilens oplysninger og sende en ansøgning af sted til os. Vores dygtige låneteam vil gennemgå din ansøgning og kontakte dig, hvis du har spørgsmål til ansøgningen eller yderligere rådgivning at give i forbindelse med optagelse af lånet til din nye bil. De fleste får deres låneansøgning godkendt samme eller dagen efter. 

Hvad hvis jeg hellere vil have et billån med udbetaling?  

Du kan også vælge at søge om et billån med udbetaling. Hos AL Finans vælger du selv, hvor meget du lægger i udbetalingen. De fleste af vores kunder lægger 10%, men jo mere du lægger i udbetaling, jo billigere bliver dit billån også. Du kan besøge vores låneberegner, hvor du nemt kan se prisen på dit lån alt efter, hvor meget du lægger i udbetaling (LINK).  

Hvor meget skal jeg betale i udbetaling, hvis jeg søger om et billån hos en bilforhandler?

Vælger du et billån hos AL Finans gennem en de bilforhandlere vi samarbejder med, skal du være opmærksom på, at du ikke kan vælge 0% i udbetaling. Her skal du minimum lægge 20% i udbetaling. Har du en gammel bil du skal sælge, kan du oplagt tage en dialog med bilforhandleren om han vil købe din gamle bil. Læs mere om salg af bil i artklen her.  

Kontakt vores låneteam

Har du spørgsmål til din låneansøgning, er du altid velkommen til at kontakte vores låneteam. De vil hjælpe dig med at få sammensat det helt rigtige lån ud fra dine bildrømme og din økonomi. Kontakt os på privat@al-finans.dk eller på telefon: 43244905.

Relaterede artikler