Spar penge på dit billån som PlusKort medlem

Du kan få attraktivt billån hos AL Finans med dit PlusKort medlemsskab.

AL Billån giver 1.000 kr. i rabat, når du opretter et billån. Er du samtidig kunde hos Arbejdernes Landsbank, får du en samlet rabat på 3.500 kr. AL Finans tilbyder en fordelagtig bilfinansiering. Brug AL Finans’ prisberegner og få prisen på finansiering af din næste bil. 

Så nemt er det

Med et billån fra AL Finans er det dig, der køber og ejer bilen. Det er også dig, der bestemmer, hvad der skal ske med den i forhold til vedligehold, gensalg osv. Du indfrier lånet gennem dine månedlige ydelser. Du kan altid vælge at indfri eller nedbringe lånet ekstraordinært undervejs med en ekstra indbetaling, hvis du får mulighed for det. Hvis du pludselig ikke har brug for bilen længere, kan du vælge at sælge den og indfri lånet.

Lån til motorcykel som FH-medlem

Drømmer du om at køre ud i det blå på motorcykel? Som FH-medlem får du samme gode vilkår, som vi tilbyder på billån. Du får 1.000 kr. i rabat, og er du samtidig kunde i Arbejdernes Landsbank, får du samlet 3.500 kr. rabat.

Attraktive lån til campingvogne

Ønsker du at købe en ny eller brugt campingvogn, kan vi hjælpe med en attraktiv finansiering. Som FH-medlem får du ekstra god pris på lånet. 

Relaterede artikler