Årets bil 2022 er fundet

Den 100% elektriske Hyundai Ioniq 5 løber med titlen som årets bil 2022

Hyundai Ioniq 5 er netop blevet kåret til årets bil 2022. Det er første gang at sydkoreanske Hyundai løber med sejren. Selve kåringen af årets bil 2022 fandt sted tirsdag d. 30, november 2021 hos FDM i Lyngby. Hyundai Ioniq 5 fik en flot førsteplads mens Polestar 2 gik med andenpladsen og Kia EV6 kom på en tredjeplads. 

Vinderen er en elbil 

Hyundai Ioniq 5 er en ren elbil, og det var ikke den eneste elbil repræsenteret i konkurrencen. Faktisk var i alt fem af finalens syv biler elbiler. Det er heller ikke første gang, at der har været fokus på elbiler i konkurrencen. Det er nemlig tredje år i træk, at vinderen af årets bil er en elbil. I 2021 vandt Volkswagen ID 3 og i 2020 var det Tesla model 3 der løb med sejren. 

Hvorfor er Hyundai Ioniq 5 vinderen? 

Der kommer hele tiden nye elbiler på markedet, som er interessante for den gængse dansker. Hyundai Ionic 5 er ingen undtagelse. Prisen, rækkevidden, pladsen og bilens design passer godt ind i de flestes hverdag. Prisen på en en Ioniq 5 starter ved 324.995 kr. Her får du en bil med en rækkevidde på 384 km. Ioniq 5 har en akselafstand på 3 meter, hvilket giver en kabine med god plads. Bagsæderne kan rykkes frem og tilbage og på den måde skabe mere plads på enten bagsædet eller i bagagerummet. Hyundai Ioniq 5 har et helt unikt design - nogen vil måske mene det som værende en smule futuristisk. Hyundai Ionic 5 er i hvert fald en bil, der tiltrækker sig opmærksomhed i gadebilledet. 

Finansier Hyundai Ioniq 5 med vores billån til elbil

Lyder den nye Hyundai Ioniq 5 som en bil for dig? Hos AL Finans tilbyder vi et attraktivt billån til elbiler. Besøg låneberegneren og se prisen på lånet.