Plugin-lån

Attraktivt billån til din elbil.

Derfor skal du vælge AL Finans

Hurtig svartid

Personlig rådgivning

Eksperter i billån

Så nemt er det at ansøge om et billån hos os

Beregn dit ønskede lån, send os en ansøgning og vi vender tilbage hurtigst muligt.

01
Beregn prisen på dit lån
Anvend vores låneberegner og se prisen på dit nye billån.
02
Ansøg om lån
Anvend vores låneberegner og send din låneansøgning.
03
Få svar på din ansøgning
Når din ansøgning er godkendt, kan du aftale købet med forhandleren.
04
Lånet udbetales
Når lånedokumenterne er underskrevet og bilen registreret til køber - sendes pengene til sælger.

Det siger vores kunder om os

Vi hjælper dig med billån til din nye elbil

Der er stor interesse for el- og plugin hybridbiler, og salget vil sandsynligt kun stige i fremtiden. Bilfabrikanterne lancerer hele tiden nye og mere klimavenlige modeller, som er med til at styrke en mere klimavenlig adfærd blandt befolkningen. Hos AL Finans ønsker vi at støtte op omkring denne  udvikling med vores billån til plugin hybrid- og elbiler, hvor du kan finansiere en el- eller plugin hybridbil til yderst attraktive vilkår. Vi står klar til at hjælpe dig med finansieringen af din nye el- eller plugin hybridbil, omend den er ny eller brugt.

Hvorfor vælge en elbil? 

En elbil kører udelukkende på strøm. Derudover kommer mere og mere strøm i dag fra vedvarende energi, fx vindmøller eller solceller, og kommer den strøm du bruger til at oplade din bil derfra, så er du med til at udlede meget mindre co2. 

Hvor langt kan en elbil køre på en opladning? 

Det er et spørgsmål mange har, når de skal købe en elbil. Hvor langt den kan køre på en opladning afhænger selvfølgelig af, hvilken elbil du køber. Det fleste nye elbiler kan køre mellem 212 og 423 km på én opladning. For mange virker det som få kilometer, men en undersøgelse fra DTU viser, at alle danskere mellem 10 og 84 år i gennemsnit kører 38,5 km om dagen i alle transportmidler - og så er 212 til 423 km pludselig langt. 

Det siger vores kunder

Nem ansøgningsproces og venlig betjening

Jeg havde hørt om den gode mulighed for et grønt billån med kun 10 % i udbetaling. Det var nemt at starte ansøgningen og se prisen inden den første kontakt. Jeg fik tryg, venlig og personlig service.

Mette, Greve

Relaterede artikler

Ofte stillede spørgsmål