Attraktivt grønt billån til el- og plugin hybridbil

Bliv klar til at køre “grønnere” på ingen tid med vores grønne billån.

Billigt grønt billån 

Ønsker du finansiering af en el- eller plugin hybridbil? Hos AL Finans tilbyder vi et lån, der er både billigt og fuldt gennemsigtigt. Vi vil gerne gøre det attraktivt at tage et billån for alle, der ønsker at køre “grønnere”. Vi kalder vores lån et Grønt Billån. Se prisen på dit lån hurtigt og nemt ved at anvende vores låneberegner til elbil eller plugin hybridbil.

Hvorfor skal jeg vælge et grønt billån hos AL Finans? 

Du skal vælge et grønt billån hos AL Finans, hvis du ønsker et billigt og attraktivt lån med en rente på kun 1,25% og en udbetaling på ned til 0%. Med et vores grønne billån får du den samme gode service, du ellers kender fra AL Finans. 

Fire gode grunde til at vælge et grønt billån hos AL Finans

  • 1,25% i variabel rente 
  • Fra 0% i udbetaling 
  • Rådgivning af specialister hos AL Finans 
  • Understøtter salget af klimavenlige biler  

Prisen på vores grønne billån - eksempel på beregning

Bilens pris: 300.000 kr. Udbetaling: 30.000 kr. Kreditbeløb 270.000 kr. Månedlig ydelse 3.067 kr. Løbetid er 96 mdr. Debitorrenten er variabel og udgør 1,26%. ÅOP før skat 2,20%. De samlede kreditomkostninger udgør 24.388 kr. Det samlede beløb, der skal betales af forbrugeren andrager 294.388 kr. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. AL Finans samarbejder med Arbejdernes Landsbank. Finansieringen forudsætter endelig kreditgodkendelse og er betinget af, at bilen kaskoforsikres.