Leasing er for alle

Hos AL Finans er leasing for alle. Her får du forståelige tilbud og reel rådgivning. Som en del af Arbejdernes Landsbank er vi nemlig grundlagt af og for lønmodtagere. Så kør bare.

Gode tilbud på privatleasing lige nu

Vi har biler til alle.
Og så har vi altid nogle ekstra gode tilbud…

Privatleasing af bil hos AL Finans

Drømmer du om en ny eller brugt bil, men har ikke lyst til at optage et billån? Findes der heldigvis andre muligheder for at udleve dine bildrømme. Du kan nemlig vælge at lease en bil i stedet for at købe den. 

Hvad er privatleasing af bil? 

Vælger du at privatlease en bil, betyder det faktisk, at du “lejer” bilen af fx et finansieringsselskab som AL Finans. Du har bilen i en afgrænset periode, typisk mellem 12 og 36 måneder. Når du leaser en bil, betaler du en fast månedlig ydelse til finansieringsselskabet. Som udgangspunkt lægges en førstegangsydelse, som varierer fra bil til bil. Når din leasingperiode slutter, har du mulighed for at købe bilen eller at aflevere den tilbage til finansieringsselskabet.

Skal du vælge privatleasing?

Om privatleasing af en bil er det rigtige valg for dig, afhænger selvfølgelig af dine behov til en bil. Du skal fx have klarlagt, hvor mange kilometer du regner med at køre i din leasingbil. Når du vælger privatleasing, skal du nemlig vælge antal kilometer til din leasingaftale. Hos AL Finans kan du fleksibelt vælge et kilometertal mellem 15.000 og 30.000 km. Du skal også gøre op med dig selv, hvad du ønsker at lægge i førstegangsydelse og hvor mange måneder du vil lease bilen. En af de store fordele  ved at  vælge en leasingbil er bl.a., at du får en gennemskuelig aftale, hvor du  kender dine faste månedlige udgifter.  

AL Finans tilbyder privatleasing af brugte biler

AL Finans tilbyder privatleasing af primært brugte biler. Det er alle biler, som har været brugt til udlejning hos Sixt Danmark. De er derfor i god stand og med få brugsspor. Du kan finde alle informationer og se billeder af de enkelte biler her på siden.